Companie

Mentenanta sisteme ventilatie

Simdam International

Compania Simdam International a fost infiintata in anul 2005 si are ca principal obiect de   activitate productia si montajul de tubulatura rectangulara ventilatie si circulara pentru sisteme de ventilatie.
Functioneaza si ca subantreprenor in executia lucrarilor din domeniul instalatiilor de ventilatii(imobile de birouri si rezidentiale,hale industriale,spatii comerciale,restaurante)
Avand la baza experienta celor 20 de angajati,firma noastra s-a putut afirma rapid ca furnizor de inalta calitate,care cauta in continuare,imbunatatirea permanenta a calitatii produselor si serviciilor oferite partenerilor sai.
In incinta sectiei de productie subansamble si echipamente de instalatii, canalele drepte, circulare, fitinguri,acestea sunt taiate  indoite si procesate cu mare precizie.


Avem la dispozitie utilaje profesionale pentru prelucrarea tablei si un colectiv cu foarte mare experienta.

Tubulatura rectangulara ventilatie se confectioneaza din tabla otel zincat,inox,aluminiu cu grosimea intre 0,5-1,2 mm,dublu nervurata pentru reducerea vibratiilor,este echipata cu flansa,sudata cu arc electric, apoi atanseizata si vopsita impotriva coroziunii. La final urmeaza controlul de calitate. Capacitatea de productie in fabricarea de tubulatura rectangulara de ventilatie este de aproximativ 30.000 m² pe an.